Service zoals het hoort,
|
Hygiënecode
Conform Europese en nationale regelgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven beschikken over een voedselveiligheidsplan. Dit plan dient ter beheersing van voedselveiligheidsrisico's en is opgesteld volgens het HACCP-principe ofwel Hazard Analysis Critical Control Points. In het HACCP-plan worden alle aspecten van de werkzaamheden beschreven die bepalend zijn voor de voedselveiligheid alsmede de bijbehorende veiligheidsprocedures.
Onderhoud
Volgens de Nederlandse wetgeving moet elke watercooler minimaal 2 keer per jaar worden gereinigd en gedesinfecteerd. Om dat geheel conform de wetgeving te doen heeft Aqua Light een volledig gediplomeerde servicedienst met geschoolde en gediplomeerde servicemedewerkers die weten wat ze doen. Indien u zich aanmeld voor deze service zullen wij 2 keer per jaar automatisch bij u langskomen en de watercooler geheeld reinigen en desinfecteren, u heeft er geen omkijken naar.
Zorgenloos drinken...., daar staan wij voor.