Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans
Leidingwaterkoeler

Leidingwaterkoeler

Leidingwaterkoeler met geavanceerd waterfilter

Met een leidingwaterkoeler van Aqua Light bent u verzekerd van een lekker koel en zuiver glas water. De waterkoeler van leidingwater realiseert middels een geavanceerd waterfilter drinkwater dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne. De leidingwaterkoeler wordt rechtstreeks op de waterleiding aangesloten. Het gesloten systeem zorgt ervoor dat er geen verontreiniging van buitenaf kan ontstaan. Met een leidingwaterkoeler (of leidingwatercooler) van Aqua Light bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit drinkwater.

Waterkoeler op waterleiding aansluiten

Het Nederlandse leidingwater behoort tot het beste drinkwater ter wereld en wordt continu gecontroleerd en verbeterd. De waterkoeler wordt direct op de waterleiding aangesloten en maken van ons leidingwater een nog indrukwekkender drankje. Heerlijk koud, onbetwistbaar zuiver en super gezond. Lauw water behoort tot het verleden! De leidingwaterkoeler wint het op het gebied van hygiëne met gemak van de ‘ouderwetse’ kraan waar men ook de handen wast en de afwas doet. Met een leidingwaterkoeler komt het Nederlandse leidingwater optimaal tot zijn recht. Bij u op kantoor, in de showroom, in de wachtkamer of bij u thuis. Bent u al overtuigd van een waterkoeler op de waterleiding?

Leidingwaterkoeler kopen

Bij Aqua Light kunt u verschillende leidingwaterkoelers kopen. Wilt u een tafelmodel leidingwaterkoeler? Of liever een staand exemplaar leidingwaterkoeler? En dan heeft u ook nog de keuze voor een leidingwaterkoeler met of zonder bekerhouder? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze leidingwaterkoelers zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en scherp geprijsd. Met een (leiding) waterkoeler van Aqua Light zit u nooit zonder water en kunnen u, uw collega's en uw klanten onbeperkt genieten van een heerlijk glas koel zuiver drinkwater.

Vul het formulier in en ontvang direct een prijsopgaaf voor een leidingwaterkoeler.

Velden met een * zijn verplicht
  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
informatie