8.6 194

JURA Nazomer actie 2020

 

Geleidelijk aan keert alles weer terug naar normaal.

Winkels en bedrijven zijn weer open en veel medewerkers gaan weer op kantoor werken. Meer dan ooit te voren, worden we gedreven door waarden die ons verbinden ondanks ”social distancing”. Een van deze waarden is samen genieten van koffie. De professionele koffiemachines van JURA vrolijken de sfeer binnen het kantoor, ontspanningsruimten en ontvangstruimtes met de geur van versgemalen koffiespecialiteiten.

Waar voorheen uw medewerkers samenkwamen bij één koffiecorner, zou verspreiding nu juist wenselijk zijn. Per afdeling genieten van koffie?

De WE -serie en X-serie van JURA professional bieden uitkomst.  Wij leveren de JURA WE- en X serie plug-and-play , mede door de watertank geniet je eenvoudig op iedere gewenste locatie van verse koffiespecialiteiten.

Samen met Jura Nederland hebben we een Nazomer Actie voor u opgezet waarbij u tot 15 november 2020 bij aanschaf van een van de onderstaande Jura koffiemachines de volgende voordelen geniet:

  - 10% korting op de aanschafprijs van de koffiemachine.

  - Cool Controle Melkkoeler (op de WE8, X8 en de X10) of 4 Claris Pro Smart Filters (op de WE6 en de X6).

  - Aqua & Beans Koffie Startpakket

 

 

 

Bestel 1 van de onderstaande Jura koffiemachines en geniet van het voordeel.

 

Maakt u liever een afspraak of wilt u eerst een offerte ontvangen, neemt u dan gerust even contact met ons op per e-mail (sales@aqua-beans.nl) of per telefoon (072-5761910), wij helpen u graag.